Pentru a ordona rezultatele după proximitate și pentru a avea o experiență cât mai bună, deschide `Harta localurilor` (buton verde) și salvează-ți poziția.

 Meniul zilei  Restaurante  Meniul complet

Regulament de functionare a paginii de internet: „Meniul Zilei”

 

Prezentul Regulament este parte integranta al contractului cadru : „Contract de prestari servicii de publicare date pe pagina de internet Meniul Zilei” denumit in continuare contract.

Regulamentul prezent este valabil pe toata perioada de valabilitate al contractului si in conditiile acestuia.

In afara unor prevederi speciale si derogatorii din contract, prezentul Regulament reglementeaza modul in care un Beneficiar expune date/informatii despre unitatea sa de alimentatie publica.

1. Dispozitii Generale

MeniulZilei.info este un ghid online de restaurante, pizzerii si localuri fast food – creat, dezvoltat si operat de Adob Multiserv SRL.

Serviciile MeniulZilei.info sunt disponibile integral prin internet. Adob Multiserv SRL va asigura mentinerea securitatii informatiilor, functionarea serviciilor la cele mai inalte standarde si deservirea prompta a clientilor.

Serviciile oferite clientilor sai este asigurat de Prestator cu o disponibilitate de 99,9%.

Beneficiarul contractului, persoana juridica sau persoana fizica autorizata, poate detine una sau mai multe unitati de alimentatie publica.

Fiecare unitate de alimentatie publica este identificata cu denumire si caracteristici comerciale proprii.

In cadrul raportului cu Prestatorul, Beneficiarul trebuie sa identifice acele unitati de alimentatie publia pe care doreste sa le expuna public in cadrul paginii de internet MeniulZilei.info.

Dreptul de publicare de date si informatii despre o unitate de alimentatie publica se refera doar la acea sau acele unitati de alimentatie publica pe care Beneficiarul le-a identificat prin contractual semnat cu Prestatorul.

In cazul introducerii unor noi puncte de alimentatie publica, Beneficiarul va completa formularul si va emite comanda astfel cum este prevazut in site. Acest nou punct de alimentatie publica va fi incarcat pe pagina de internet de catre Prestator.

Dreptul de a comunica informatii si natura acestora.

Procedura de incarcare informatii:

Pentru inregistrare Beneficiarul va folosi o adresa de email valida, la care se va trimite un link de confirmare. Numai dupa confirmarea adresei de mail se va trece pe pasul urmator in procesul de inregistrare.

Beneficiarul este verificat in baza codului unic de inregistrare de catre Prestator. In caz de CUI valid, Beneficiarul va primi acces la sectiunea de incarcari date al paginii de internet MeniulZilei.info si contul acestuia va fi validat.

Clientul are posibilitatea de a incarca zilnic (sau pe o perioada mai lunga) oferta de tip meniul zilei, si meniul a la carte, in care se efectueaza cautarea in cazul cautarii in `Meniul complet`. Deasemenea poate incarca zilnic (sau pe o perioada mai lunga) un meniu special (Happy menu).

In orasele in care sunt disponibile mai multe limbi:

 • - se selecteaza limba dorita, si se introduc datele/se incarca meniurile:
 • - datele astfel incarcate o sa apara pentru vizitatorii care vizualizeaza pagina in aceasta limba.
 • - nu este permis completarea informatiilor in alta limba decat cea selectata, nici completarea datelor in mai multe limbi (in interiorul aceluiasi camp)
 • - la încărcarea meniurilor respectiv a produselor nu este permis introducerea altor date decăt cele indicate în câmpurile din formularul de încărcare (supă, felul doi, garnitură, desert și salată în cazul ofertei de tip meniul zilei, denumire produs, ingrediente, gramaj și preț în cazul produselor)

Toate unitatile ale clientilor sunt categorizate de catre echipa MeniulZilei.info. Sunt 3 categorii in care se incadreaza toate unitatile (restaurant, pizzerie si fast-food).

Proprietati Meniul Zilei: Ca sa apara localul in diferitele sectiuni trebuie sa aiba abonament activ si pozitia marcata pe harta cu exceptia celor fara sediu

 • -sectiunea meniul zilei: trebuie sa aiba meniul zilei incarcat pentru ziua respectiva
 • -cautarea dupa `meniul complet`: trebuie sa aiba cel putin un meniu incarcat in lista produselor
 • -sectiunile Restaurante, Pizzerii, Fast-food: trebuie sa faca parte din categoria respectiva (categorie data de echipa MeniulZilei.info)
 • -sectiunea Happy menu: trebuie sa aiba meniu activ pentru ziua respectiva

Ordonarea in diferitele sectiuni:

Termeni:

 • - punct de referinta: la prima accesare a siteului nostru, sunt detactate (cu acordul persoanei respective), coordonatele vizitatorului, care ulterior poate fi modificat de acesta accesand `Harta localurilor`.

Ordonarea standard de aparitie a punctelor de alimentatie publica a diferitilor Beneficiari pe pagina de internet „ Meniul Zilei”

 • -sectiunea meniul zilei: status(inainte de program/dupa program in functie de ora), status meniul zile(are/nu are in functie de ora), tip abonament(premium/normal) , distanta
 • -sectiunea meniul complet: status, aleator(daca nu este cautare dupa cuvant cheie)
 • -sectiunile Restaurante, Pizzerii, Fast-food: status, tip abonament, distanta
 • -sectiunea Happy menu: status, tip abonament, distanta
 • -in cazul cautarilor dupa cuvant cheie in primul loc la ordonari intra relevanta

Ordonarea dupa distanta (din apropiere):

 • - ordonarea in toate sectiunile se face dupa distanta userului (punctului de referinta) fata de pozitia localului Beneficiarului

Ordonarea dupa vizite:

 • - unitatile apar ordonate dupa numarul vizitelor efectuate in ultimele 14 de zile de catre utilizator. Utilzatorul este identificat pe baza unui cookie (daca se sterge acest cookie dispare acest tip de ordonare pana la efectuarea a minim 3 vizite la 3 unitati diferite)

Locul expunerii informatiilor Beneficiarului pe site nu este restrictionat in niciun fel, el aparand in toate sectiunile pentru care are datele incarcate. In cazul campaniilor publicitare afisarea este in sistem rotativ, in cazul in care numarul solicitantilor pe o sectiune depaseste posibilitatea expunerii acestora pe o singura pagina.

Beneficiarul este unic raspunzator pentru veridicitatea informatiilor publicate, cat si pentru efectele produse de acestea.

Beneficiarul are obligatia ca informatiile publicate sa fie in conformitate stricta cu realitatea din punctual sau de alimentatie publica la care acestea se refera. Orice modificare de fapt poate interveni doar in urma modificarii informatiilor in cauza de pe pagina de internet MeniulZilei.info.

Prestatorul, in baza propriilor informatii/verificari sau la notificarea venita din partea cititorilor paginii de internet MeniulZilei.info are dreptul de a elimina informatiile publicate ce nu sunt conforme cu prezentul regulament.

Deasemenea, in cazul unor plangeri sau reclamatii venite din partea unor consumatori privind neveridicitatea informatiilor publicate, Prestatorul va semnala acest fapt Beneficiarului care, in cazul in care problemele semnalate sunt intemeiate, are obligatia de a restabili conformitatea dintre informatiile publicate si realitatea din punctul sau de alimentatie publica sau de a sterge acele informatii care sunt eronate, neconforme . In caz contrar aceste informatii sunt eliminate chiar de catre personalul Prestatorului.

Beneficiarul va furniza datele reale si complete, necesare pentru inregistrare si afisare de site si vor mentine si reactualiza periodic informatiile privind produsele si serviciile oferite publicului larg sau ori de cate ori isi schimba oferta. In cazul in care Beneficiarul va introduce informatii eronate sau de natura sa prejudicieze Utilizatorii sau imaginea paginii de internet MeniulZilei.info, ne rezervam dreptul de a sterge respectivele informatii sau, dupa caz, de a dezactiva contul Beneficiarului fara nici un avertisment si/sau de a lua masurile legale care se impun.

MeniulZilei.info nu pretinde drept de proprietate asupra materialelor afisate de Beneficiari, dar isi rezerva dreptul de a le folosi la crearea de materiale promotionale, acordand la randul ei aceleasi drepturi Beneficiarului . Niciuna dintre parti nu va pretinde nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialelor in situatia mai sus mentionata.

MeniulZilei.info garanteaza confidentialitatea datelor personale ale Beneficiarului si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate.

MeniulZilei.info poate pastra datele referitoare la Beneficiar precum si datele pe care acesta le comunica voluntar sau la cerere. Aceste date pot fi folosite pentru a contacta reprezentantii firmelor Beneficiare in legatura cu serviciile oferite sau noutatile aparute, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa contact@meniulzilei.info

Clientii sau partenerii pot introduce bannere publicitare, cu acordul prealabil al Prestatorului , pe oricare pagina a siteului, cu respectarea legislatiei in vigoare. MeniulZilei.info nu poate fi facut responsabil pentru ofertele promovate prin aceste bannere sau pentru continutul siteurilor la care acestea fac legatura . Prestatorul isi rezerva dreptul de a seleta discretionar acele solicitari care nu corespund imaginii si obiectivului siteului.

2. Utilizatorii siteului

Persoanele fizice sau juridice care acceseaza siteul pot folosi informatiile continute pe acesta pentru a face o comanda catre Beneficiar. Acestia pot participa la concursurile organizate pe site sau pot introduce comentarii in sectiunile dedicate.

MeniulZilei.info nu isi asuma responsabilatea pentru comenzile facute de catre Utilizatorii siteului.

MeniulZilei.info incurajeaza Utilizatorii in postarea comentariilor cu privire la serviciile noastre sau ale Clientilor nostri, cu toate acestea ne rezervam dreptul sa stergem orice comentariu cu continut jignitor sau injurios.

 

 

Feedback IOS Android
Limbă: